Dobrodošli na sajt Saveza farmaceutskih udruženja Srbije

Novosti

Finalni program VII Kongresa farmaceuta Srbije sa međunarodnim učešćem


Objavljen je finalni program VII Kongresa farmaceuta Srbije sa međunarodnim učešćem koji možete preuzeti ovde.


Svečana večera VII Kongresa Farmaceuta Srbije sa međunarodnim učešćem


Zadovoljstvo nam je da vas obavestimo da će svečana večera VII Kongresa farmaceuta Srbije biti organizovana 12. oktobra 2018. godine u predivnom prostoru Just&Lobby (Dunavska 74c, Beograd), sa početkom u 20 h. Više o ovom prostoru možete saznati na njihovom sajtu i Facebook stranici.

Očekuju vas izvrsna usluga, raznovrsna ponuda hrane i pića, luksuzan prostor, proveren bend „Euterpa“ i organizovan prevoz. Cena svečane večere je 6000,00 RSD po osobi, a uplate možete izvršiti preko izvršnog organizatora (SMART TRAVEL PCO) ili tokom Kongresa (registracioni pult).

Dođite da svojim prisustvom doprinesete veseloj atmosferi, da zajedno uživamo u druženju, obnovimo stara i steknemo nova prijateljstva i kontakte.


Produženje roka za ranu uplatu kotizacija za VII Kongres Farmaceuta Srbije sa međunarodnim učešćem


Zadovoljstvo nam je da vas obavestimo da je rok za ranu uplatu kotizacija za ucešce na VII Kongresu farmaceuta Srbije produžen do 20. avgusta.


Iskoristite ovu priliku i prijavite se za ucešce na predstojecem Kongresu farmaceuta koji ce se održati u Beogradu od 10 do 14. oktobra 2018. godine.


Program Kongresa obuhvata aktuelne i zanimljive teme sa ciljem da predstavljeni rezultati naucnih istraživanja više od 120 istaknutih predavaca iz zemlje i inostranstva doprinesu kontinuiranom unapredenju profesionalne prakse, zdravlja i opšte dobrobiti pacijenata. Više informacija možete naci na internet strani Saveza farmaceutskih udruženja Srbije.


Kongres ce biti prilika i za druženje, susrete sa kolegama, prijateljima i poslovnim partnerima, razmenu ideja i iskustava i uspostavljanje saradnje.


Ukoliko ste zainteresovani da se vaša firma predstavi na predstojecem Kongresu farmaceuta, detaljne informacije o mogucnostima ucešca na pratecoj izložbi, kao i razlicitim sponzorskim paketima možete dobiti od izvršnog organizatora SMART TRAVEL PCO (e-mail: smarttravelpco4@smarttravelpco4.rs).


Pozivamo vas da svojim ucešcem doprinesete radu i uspehu VII Kongresa farmaceuta Srbije.“Zajedno stvaramo buducnost farmacije”


Obaveštenje o produženju roka za slanje sažetaka za VII Kongres Farmaceuta Srbije

Rok za prijavu sažetaka za VII Kongres Farmaceuta Srbije sa medunarodnim ucešcem produžen je do 30. juna 2018.

Detaljne informacije o Kongresu možete pronaci na internet strani Kongresa.


VII Kongres farmaceuta Srbije sa medunarodnim ucešcem


Zadovoljstvo nam je da vas obavestimo da ce se VII Kongres farmaceuta Srbije pod sloganom „Zajedno stvaramo buducnost farmacije“ održati u Beogradu od 10. do 14. oktobra 2018. godine. Želja nam je da u okviru predstojeceg Kongresa zajedno potražimo odgovore na pitanja kako vidimo buducnost farmacije i kako da se, kao profesija i kao pojedinci, pripremimo za izazove koji nam predstoje.
Opširnije


O nama

Savez farmaceutskih udruženja Srbije je profesionalno društvo farmaceuta, ciji je primarni cilj strucno usavršavanje, unapredenje znanja i ocuvanje etickih pravila farmaceutske struke.


Misija Saveza farmaceutskih udruženja Srbije 

Povezivanje farmaceuta zaposlenih u:

  • sistemu zdravstvene zaštite,
  • proizvodnji i distribuciji lekova i
  • obrazovanju i istraživanju u oblasti farmacije,
u cilju unapredenja zdravlja i dobrobiti pojedinca i društva u celini.Dogadanja

Kongresi i Simpozijumi -- sinergija farmaceuta

U cilju unapredenja struke i strucnog usavršavanja farmaceuta, organizujemo okupljanja i zajednicki rad na najlepšim lokacijama u našoj zemlji.

Kongres farmaceuta Srbije održava se svake cetvrte godine.


Simpozijumi se održavaju dva puta godišnje, a u godini održavanja Kongresa jednom godišnje.